onsdag 12. mars 2014

Nå er mønsteret på Lerwick-genseren publisert!

Nå er det mulighet til å skaffe seg mønsteret på den flotte genseren til Tori: Next year in Lerwick. Mønsteret er publisert på Ravelry, og jeg anbefaler mønsteret på det varmeste.


Det skal bli spennende å se om det dukker opp mange spennende fargekombinasjoner etterhvert. Jeg har allerede lyst på en til, i grønnturkisblå fargetoner.

Tusen takk for alle kommentarene jeg har fått på Lerwick-genseren min, det setter jeg utrolig stor pris på! Også beklager jeg at jeg er så dårlig på å kommentere tilbake. Dessverre så har ME-formen min blitt en god del verre siden i høst og det har toppet seg (håper jeg!) nå på senvinteren. Dermed har kreftene til både å blogge og kommentere blitt redusert. Heldigvis orker jeg å strikke. Jeg får håpe at det bedrer seg nå som sola har bestemt seg for å titte fram etter en særdeles grå og regntung vinter.I mellomtiden strikker jeg, og hvis jeg klarer å senke ambisjonsnivået litt, så kommer det kanskje noen kortere blogginnlegg framover. Ha en fin dag i vårsola! :)