Ut på tur

Når en skal ut på tur er det viktig å prioritere riktig når det gjelder pakking. Først og fremst planlegges hva som skal strikkes underveis og at man ikke går tom for strikketøy.


En halvferdig jakke skulle vel holde for en helg? Muligens litt stort å drasse på, men her gjelder det å prioritere som sagt. Strikketøyet pakkes selvfølgelig på toppen, så det er lett tilgjengelig ved behov.

God helg! :)

Kommentarer

Quiltefia sa…
Hei!! Enig i at å ha strikketøy nok er viktig når man skal ut å farte!! Det ser spennende ut det du strikker på!! God tur og god helg!! AnneK:-)
Det er rigtig - strikketøjet må ligge øverst :o)
Tag endelig lidt ekstra med - for en sikkerheds skyld :o)
god weekend.
hilsen Mona
Rekkehuset sa…
Høres veldig kjent ut! Jeg skal på en tur og et seminar i nær fremtid, og har forlengst planlagt hva som skal strikkes da:-) Spent på å se hva du har laget når du kommer hjem! God helg, hjertelig hilsen Hanne.
Linda Aasan sa…
God tur! Jeg pakker alltid med meg alt for mye - skrekken for å gå tom for strikketøy er større enn for at kofferten blir for full :)
Vibbedille sa…
Kan aldri pakke for mye strikketøy! ;)

Kos deg og ha ei herlige helg!
Klem Vibbedille ;)
Blåbærlina sa…
Vi tenker likt :o)
Viktig ikke å gå tom for strikkesaker,
For skrekk og gru om man skulle gå
glipp av verdifull strikketid! Tynt garn, lett mønster + nok garn og pinner, har tabbet meg ut på feil pinner en gang for mye...
God strikkehelg til deg!
Guro sa…
God prioritering, ja!
Riktig god helg!
Fru Larsen sa…
Hi Hi, det sidder jeg også og roder med. Det bliver nok sokker og sinnasaujakka, der skal med. Den trænger til at blive færdig. Rigtig god tur til dig og god weekend.
Knus Dorte
Sylvia sa…
Ja, det er viktig når man skal på tur, å ha noe strikketøy med. Men hva? Det skal jo passe inn der man skal, og det skal helst være noe enkelt, slik at man kan følge med i en samtale underveis, eller både strikke og se på folk rundt seg på feks en flyplass. Og så må det heller ikke ta for stor plass.
Her er det mange ting som spiller inn, ja.
Håper du har det fint på tur, og får strikket litt innimellom opplevelsene.
Helle sa…
Det viktigste er at du får med deg et strikketøy, og at det ikke er så lite at du kan "slippe" opp for strikketøy underveis. God tur. :)
by Vero sa…
Planlegging av strikketøy når man skal på vift er viktig! Det gikk fort i svingene for meg på fredag og plutselig satt jeg der på lørdag UTEN rett str på pinnene. Overlevde, men uvant å sitte uten strikketøyet en hel kveld...!
Quiltefia sa…
Hei!! Takk for veldig hyggelig kommentar!!:-) Jeg bruker Norsk pelsull fra Hifa. Godt å strikke av! Kjøpt hos malsen og mor. Jeg har kjøpt litt garn der idet siste, fordi de har sympatisk porto!! Den forrige strikket jeg i garn fra Garnudsalget.dk. 2 tråder. Samme som Slagt den hellige ko brukte i sin...... Den har rett og slett blitt for kort!? En svakhet jeg har, liker ganske korte gensere, men når de blir vasket, kryper de. Det er så mye fint å lage at det er til å bli helt tussete av. Så jeg gjør så godt jeg kan:-) Annek