Ingen kommentar

Oppdatering herfra: Nå har jeg lastet ned nettleseren Google chrome og dermed er det ikke noe problem med å kommentere på andres blogger lengre. :)

Blogspot er trøblete her hos meg. Jeg klarer rett og slett ikke å få kommentert i andre blogger for tiden.

Jeg trodde problemet var løst da jeg skiftet nettleser. Mens Firefox ikke henter opp kommentarfeltet engang, så gir Explorer meg anledning til å skrive kommentarer, men ikke publiserere de, noe som er enda mer kjedelig i grunnen.

Håper på at problemet løser seg raskt, så jeg ikke blir tause Birgitte på ubestemt tid her.

Pausebilde: Peon fra hagen i fjor.

Ellers går alt i sakte fart her for tiden. Konfirmasjonen på søndag var både fin og hyggelig, men sånne utskeielser fører til mange dager på lavt eller heller utladet batteri i ettertid.

Når Blogspot og formen har bestemt seg for å vise seg fra en bedre side, kommer jeg sterkere tilbake.

Kommentarer

Godt å høre at det ikke bare er meg....
Idag kommenterte jeg med navn/nettadresse og da gikk det bare godt.
Nå ser jeg at jeg er pålogget med google konto nedenfor, kanskje det går nå??
Lisbeth Bula sa…
Så bra at konfirmasjonen gikk fint. Vi følger DEG imens du er tyst i kommentarfeltene, vi, vet du Vibeke! :-) Bildet er bare så nydelig at jeg nesten kan kjenne lukt av sommer! Gjør ventingen hyggelig mens kropp og sinn kommer i vater!
Nå gikk det bare godt av en eller annen grunn.
Men jeg logget meg ikke ut etter å kommentert en annen blogg med navn/nettsted....
Men jeg håper det ordner seg fort!!
berit.. sa…
det er flere som har dette problmet.. de løser det ved å kommentere anonymt..

ha en strålende dag : )
Quiltefia sa…
Hei!! Det er flere som klager!! Jeg er alt for lite på nett!? så jeg har ikke merket noe!! Så bra at konfirmasjonen gikk fint!! Ha en fin dag!! AnneK:-)
Helle sa…
Hei, jeg har akkurat samme problemet. dette kan løses midlertidig hos de som har kommentarfeltet sitt inn under innlegget ved å gå inn på innstillinger å krysse av for forhåndsvindu (pop-up) som du har.

Opplever at enkelte heller ikke har lagt til muligheten som å kommentere som Anonym heller, - og man er dermed helt stuck.. Blir litt mer stille om dagen.
Samme her!
Koselig pausebilde. Jeg fikk lagt inn kaktusen, men så var det stopp. Tenkte å legge inn en påminnelse til Vestlandstreffet som har frist til og med i dag, men neida!
I dag fikk jeg ordnet det..
Ha det riktig fint så lenge!
Jeg er heller ikke i vater og skal på venninnetur, det blir litt mer spenning enn hva jeg egentlig ønsker. Det går vel helst bra..
Virker nokså tilfeldig når og hvor man får og ikke får kommentere... Har byttet til pop-upvindu for sikkerhets skyld, har ikke hatt problemer med å kommentere på andres blogger.

Godt for alt som er overstått, så får man bare kjede seg til formen er på plass igjen... God rekonvalesens!
Vet du, det samme har skjedd meg... veldig til og fra når og hvor jeg får satt spor ;))
Vi venter på deg og håper det ordner seg, imellomtiden må du ha fine dager - så håper jeg denne kommentaren blir hos deg da :)
Varm klem fra Lokki
Ruth sa…
Jeg har også hatt problemer med bloggen, det er det visst mange som har hatt.

Nydelig pausebilde.
Iselin sa…
Kjære vene for en nyyydelig peon! Lykke til med komenteringstullet- det er skrekkelig kjedelig!
Ulla-Bella sa…
Det tar på med feiring og fest. Da er det bare å ta livet med ro og hente seg inn igjen. Hører mange har problemer med og kommentere.
Pillan sa…
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Pillan sa…
Jeg har og haft kommentarproblemer, jeg hade endast mulighet og skrive som anonym. Jeg måtte logge meg på på hver kommentar trots at jeg var logget inn enligt bloggen min. Det ordnet seg da jeg fikk tatt bort en hake på påloggingssiden der det stod forbli pålogget. Da ordnet allt seg, veit ikke om det var en tilfeldighet eller ikke.
Håper det ordner seg.
Pernilla
Mette sa…
Gratulerer med vel overstått. Usj så irriterande når nettlesaren ikkje fungerer. Har du oppdatert Firefox? Eg har ingen problem, men har nett hatt ei størr oppdatering av Firefox.
Berit sa…
Problemene kan være pop up pga blogspot har skiftet navn og da kan det hjelpe å fjerne popup sperren. Det hjalp hos meg.

PEONER er bare nydelige.
Ha en god helg.