Trøsteshopping til påske

Vi snakker selvfølgelig garn her, når det gjelder trøsteshopping.

Resten av familien drar til New York i morgen tidlig og skal tilbringe det meste av påsken der. Jeg derimot skal være hjemme å passe på katten og helsa. Med tanke på hvor mye penger som spares inn på flyreise og opphold, fant jeg ut at jeg fortjente litt amerikansk garn til trøst.


Fire hesper luksusgarn fra Madeline Tosh av typen Pashmina er derfor anskaffet fra Little Knits. Det består av 75% Superwash merino, 15% silke og 10% kasmir. Fargen er Forestry og det er utrolig mykt og deilig. Foreløpig har jeg ingen konkrete planer, men en jakke ville vært fint tror jeg.

I et nytt anfall av selvmedlidenhet kom jeg til å bestille en ladning til, i fargen Mourning Dove. Det blir vel først etter påske pakkelappen til den kommer i postkassen. Det gjør den da kanskje sammen med en "ørliten" bestilling av Luksusgarn i 50% ull og silke fra Rasmilla.

Da er selvmedlidenheten døyvet for en stund, og jeg tror jeg skal få en hyggelig påske sammen med Persille og strikketøyet. Når jeg plusser på med en strikkekafé, en middagsinvitasjon og et besøk så begynner det å se bra ut. Været er på min side også, det er meldt sol og atter sol her på Østlandet.

I tillegg har jeg utstyrt mannen med adressen til garnbutikken Purl Soho i og lagt inn bestilling på garnet Shelter og kanskje litt Madelintosh light. Om han får mulighet til å dra dit er vel heller usikkert, han skal tross alt holde følge med to tenåringer i verste shoppingalder. Men, kanskje blir det mer å glede seg til enn at familien kommer hjem igjen om en uke.

Jeg regner med at det er mange som har dratt på påskeferie allerede. Jeg blir her og kommer nok til å oppdatere bloggen ganske ofte i min kjedsomhet.

Kommentarer

Sommertid sa…
Det kan jo bli en bra påske forde...garn er deilig å få kjøpt da. Fine farger og silke, kashmir og merino er deilig garntyper det.
Skal bli koselig å følge med hva det blir av det fine garnet ditt.
Ha en fin palmesøndag videre :))
Kort og Søm sa…
Så fint garn :O)
Det blir hjemmepåske her også...de andre har dratt på påskeferie!
Her er den største planen å rydde i boden..der er det fult til taket (bokstavelig talt) og det er ikke en fristende jobb. Men den må gjøres..

God påske,
klem Fredrikke
Ingrid sa…
Så mye lekkert garn =) Blir hjemmepåske her også, kanskje en klarer å få strikket litt også?
Judith sa…
Trøsteshopping er undervurdert! Lekkert garn, kos deg med det i påska.
Kjære vene, så lekkert! Du har i hvert fall god grunn til handle - og gromgarn hjelper mot alt!

Little Knits er jeg ikke sikker på om jeg burde visst om, jeg som ikke klarer å si nei til gode tilbud! Blir det mye ekstra i moms og toll og tull, forresten? Jeg har stort sett holdt meg under grensen for å slippe styret...

Stort sett hjemmepåske her i heimen også - forhåpentligvis med unntak av litt harryhandling og kanskje en Oslotur. God påske!
Lisbeth Bula sa…
Vibeke; først synes jeg det var virkelig sørgelig at du ikke kommer deg til New York. Så så jeg lekkerbisknene og leste om øvrige vakre ting å hvile øynene på- og synes det er adskillig mindre sørgelig. Da blir det en LITEN bit sørgelig og massevis av gode påsketanker til all påskehyggen du VIL komme til å ha! Varme påsketanker fra Lisbeth- som aldeles ikke skal noen stedet i ferien heller.
karin sa…
Herreligheten.. det høres helt fantastisk ut med alt det garnet:o)
Blir spennende å se hva du gjør med det. Jeg har ikke prøvd noen av de sortene du nevner der...
Og du...for en fantastisk grønnfarge!!!
jannelea sa…
Herlighet så flott garn!
Morsomt å se stripestudien din også, jeg har to på pinnene, ett har jeg kommet til tiende "vendefelt" og det andre til åttende. Hyggelig enkel strikk, men jeg er i tvil om hvordan det blir til bruk, men den som lever får prøve...

Kos deg så mye i påska!
Hanne sa…
Så utrolig nydelig farge på garnet du har kjøpt. Til å dåne av rett og slett. Synes det er bra at du unner deg litt godsaker jeg :D Jeg unner meg stadig noe nytt garn i denne masterskrivingsperioden :P Jeg må vel skrive meg en handleliste til drops salget også. Whiii :D
Hvis det er noe trøst så skal jeg lese bloggen din HVER dag ;) Ellers er det et herlig trøstekjøp du har gjort ;D

Ha en koselig søndag :D
Sylke sa…
Så fint garn du har kjøpt, utrolig flott farge. Ellers får du trøste deg med at det er mange andre som ikke har påskeferie ;) Og så er det jo godt at noen passer katten... :)

God påske til deg, nyt dagene! Klem
karna sa…
Nydelig garn, og det er deg vel forundt ,-) Blir spennende å se hva det blir, Lekker blir "solbrillejakka" hverfall.
Tovepia sa…
Fant deg hos Berit, og stakk innom;) Så mye lekkert du strikker!
Dette garnet så bare helt herlig ut, så må inn å se på linkene dine;) Legger meg som følger;)
Kos deg masse i påska, nå når garn er i hus, ja da blir den god:O)
Klem fra meg;)
sipusa sa…
Åh sukk! Noe så nydelig! Klart du trenger trøst. Vet godt hvordan det er, skal selv være hjemme med kattene i påska;-) Men siden jeg er med på ingen bønn skal jeg trøsteshoppe hageting i stedet:-D plante litt nemlig!

Håper du får en flott påske!

ps: nei jeg turte ikke gå inn på linkene dine men det aner meg at du venter noen skikkelig skatter<3
berit.. sa…
tar gjerne din påske jeg : ) USA er ikke noe for meg ! har ikke noe erfaring med garnet eller butikkene du nevner men skjønner at dette er sukkertøy : )) nyt dagene og påsken.. selv om du er alene : ))

klæm fra mæ
Merete sa…
Kan godt forstå at du havde behov for trøsteshopping - virkelig fint garn du har købt!
Mette sa…
Du gjer ære på namnet på bloggen med det nydelege, grøne garnet. Høyrest ut som ei roleg og hyggeleg påske. Dessutan dukker det oftast opp noko. GOD PÅSKE!
Syns virkelig du fortjener det fine garnet! Ønsker deg en riktig god hjemmepåske, håper du kan kose deg masse med sola og strikking!
Skulle bare mangle om du ikke skulle trøsteshoppe litt! Jeg har gjort det til tross for at ingen skal reise!! Så det skulle bare mangle! Nydelige farger du har kjøpt!
Tenker nok de sørger for en bygave, jeg tror jeg ville sagt at de ikke fikk komme hjem uten,- eller sørget for litt gammeldags dårlig samvittighet...

Men det høres jo ut som du får en fin påske du også. I tillegg kan vi jo hygge oss sammen her i blogglandet, vi som må holde oss ved huset denne gangen! Riktig god, glad påske til deg! Klem
trinemamma sa…
Skjønner godt at du trøsteshopper. Jeg ville nok trengt mye mere trøst :-)
Nydelig grønnfarge, og kjenner jeg deg rett tryller du frem noe veldig lekker av garnet :-)