Late dager

Selv på ferie blir det gjerne et slags mønster på dagene, en slags ferierutine. Det starter naturlig nok med frokost, men før det gjelder det å okkupere de beste solstolene for dagen.

Det er i mitt tilfelle de som er lengst unna musikkstøyen fra baren og som i tillegg har flott utsikt over sjøen.


Litt strikking blir det selvfølgelig også, selv om jeg er den eneste her som driver med denslags sysler. Det er et Herbivore-sjal som er på pinnene, det har nesten uendelige omganger nå mot slutten.

Etterhvert skal vi nok utforske stranden litt mer også, men jeg ser dette nesten som en pasientreise for egen del, så vi skynder oss langsomt.


Solkremen de selger her har faktor 50, så da bruker vi det for sikkerhets skyld på våre vinterbleke kropper. Når jeg i tillegg trives best i skyggen, skulle ikke faren for forbrenning (eller å bli brun) være overhengende stor.

Det er forresten overraskende jevn og behagelig temperatur. Det kommer tildels av at det er en del overskyet vær heldigvis, for når sola kommer blir det hett.


Lunsjen blir inntatt ved bassenget eller på terrassen på rommet. I dag ble det ved vannet. Litt skummel fisk, med god sterk saus til.

Etter lunsj er det gjerne litt tid til i solstolene før kveldens middag planlegges. Der har vi litt ymse erfaringer til nå. Hotellets fine restaurant viste seg å servere pussig italiensk mat, som ikke hverken spesielt italiensk eller særlig god.

I går tok vi turen til Patong, som viste seg å være kjempestort og uoversiktlig med masse neonskilt overalt. Sjåføren ante ikke hvor restauranten vi hadde tenkt oss til var, så vi endte opp på et typisk turiststed på stranden.


Veldig billig mat, men ikke spesielt god. Som plaster på såret, trøstet vi oss med henholdsvis ananas- og kokosnøttdrink.


Nå skal vi snart ut å prøve middagslykken igjen. I kveld holder vi oss i nærområdet, og håper vi har bedre hell med oss.

- Posted using BlogPress from my iPad

Location:Kamala, Phuket

Kommentarer

Torunn sa…
Ser ut som om de har ein flott tur i Thailand og kosar dåke mykje. Nyt ferien og ha ei fin veke.
karna sa…
Håper dere får en fin tur, kos deg/dere.
ps! Jeg liker også å holde meg i skyggen og se på at det er pent vær ,-)
Ulla-Bella sa…
Jaja, de sier det er mye mat i god drikke:)Kos dere videre:)
Quiltefia sa…
Kule drinker da!! Jeg liker at strikkedamer ikke legger igjen håndarbeidet hjemme, men strikker på en solseng!! Jeg ville gjort akkurat det samme!! Kos dere videre, i Oslo er det aldeles pyton vær!! AnneK:-)
Ha en fortsatt flott ferie! Herlig med strikking og solkremen klar!
Sylvia sa…
Ååååå...så herlig det ser ut som dere har det. Skulle gjerne hatt en liten ferie nå, jeg også. Istedet venter et helt hus som må vaskes ned, og en full kjeller med avlagte møbler og skrot.
Nyt ferien i laaaange drag. klem
Ser deilig ut :) Og sjalet blir kjempefint!