Nytt strikkeprosjekt og ny strikkebag

IMG_2883_edited-1
Jeg har lenge ønsket med en sånn praktisk, sydd strikkebag, som jeg har sett inne på forskjellige blogger. Planen var å sy en selv, men så langt har jeg ikke kommet og jeg vet ikke om jeg hadde kommet så langt heller. 

På fredag var jeg så heldig å få hyggelig besøk av en bloggvenn. Lykken var stor da hun hadde sydd en superfin strikkebag til meg. Veldig praktisk, med god plass, glidelås langs hele og håndtak til å bære den i.

Strikkeprosjekt til å ha oppi den bar jeg selvfølgelig også. Nok et sjal er påbegynt, det åttende dette året.

IMG_2886_edited-1
Sjalet heter Pamuya, og mønsteret kan kjøpes på Ravelry. Garnet er Wollmeise 100%  i fargen Lavendel. Nydelig farge, med fantastisk fargespill.  Jeg nærmer meg så smått slutten på dette sjalet, og omgangene begynner å bli fryktelig seige. Strikkingen går mest på vilje, og det er ikke så morsomt.

IMG_2888_edited-1
I tillegg går jeg snart tom for garn og blir derfor nødt til å supplere med en annen farge på slutten. Jeg har funnet fram tre mulige alternativer. Enten en sjøgrønn kontrast (Sabrina), blå med lilla innslag (Veilchen) eller en mer ensfarget lilla  (Amethyst dark), som ikke er helt lik noen av lillanyansene i Lavendel-garnet. 

Siden jeg egentlig har øremerket det sjøgrønne til sokker, blir det nok en av de andre to. Jeg får fundere litt på det, mens jeg sliter meg gjennom seks lange omganger av et mønster som heter “tiny-kross og håpe at garnet holder til det partiet er ferdig hvertfall!

Ha en fin kveld! :o)

Kommentarer

trinemamma sa…
Det sjalet blir bare helt utrolig lekkert og hvilken nydelig farge!!!
Det var en vakker farge! og et flott mønster. Jeg ligger syltynt an i 10 sjal-strikkingen, men det er jo enda ikke for sent.
Ha en flott mandag!
Sylke sa…
Så hyggelig at du fikk en strikkebag, og at du fikk møte en bloggvenn :) Fargen på sjalet ditt er kjempeflott.

Ha en god uke! Klem
Quiltefia sa…
Det var sannelig en fin strikkebag:-) Ergelig å gå tom for garn når du er så nærme slutten?? Hva med en etterlysning, kanskje noen kan hjelpe deg?? Ellers blir det fint uansett hva du velger..... Det garnet soft Shetland som jeg strikker med er skikkelig godt å strikke med!! Det går faktisk fremover!! AnneK:-)
Mette sa…
Så utruleg mange flotte sjal du har strikka. Litt missunneleg. Har tenkt på å hiva meg på nokre sjal sjølv så eg er takksam for så mange nydelege utgåver.
HobbyMegHer sa…
Så utrolig flott farge på sjalet! Tenker det blir kjempefint! :)
Og strikkevesken var nydelig. Ble litt misunnelig på stoffet.. ;) *ivrigsamler...*
mimouna sa…
Fin bag, så kjekk gave å få!

Sjalet ditt blir nydelig. Tror jeg ville valgt det blå med litt lilla i som avslutning jeg. Men lilla er en vanskelig farge å fotografere, så de kan jo hende at fargene ikke er helt slik som de ser ut på min skjerm da. Det blir sikkert bra med en av de andre også.
karin sa…
Vakre sjal og vakre ting du lager!
Jeg har også Wollmewise-garn liggende og gleder meg til lysten på strikking melder seg igjen etter sommeren.
Moan sa…
Her er det om å gjøre å sette inn turboen, så rekke nok garnet ;-)
Blir lekkert, forresten.
LivM sa…
Så heldig du var som fikk så fin bag! Sjalet ditt blir nydelig og er i en herlig farge. Gleder meg til å se de ferdig blokket!