Oppussing av servantskap er i gang!

Nå har servantskapet stått og skult stygt på meg hele uka. Det har det klart til tross for at det både står ute og under presenning. I dag ble presset for stort og jeg skred til verket med formålet: servantskapoppussing! (Nå er jeg veldig mot orddeling, er medlem av AMO blant annet,  men sevantskapoppussing ble da en ganske pussig ordsammenstilling?)

Hvertfall, så er jeg i gang og som bildet viser er både slipemaskin og vernefargede arbeidsbukser på plass. I tillegg hadde jeg hørselsvern og maske, så utstyret var det ingenting å si på.

Eller litt var det å utsette på utstyret, den runde slipemaskinen er ikke akkurat kongen av hjørner og krinkelkroker, så endel håndsliping må nok påregnes. Været var heller ikke helt på parti i dag, for det har bare blitt to korte slipeøkter avbrutt av regnskurer.

Energinivået tatt i betraktning, var nok ikke regnskurene så dumme likevel. Ting jeg gjør i det daglige har jeg klart å justere ned tempoet på, men ting jeg gjør sjelden er mye vanskeligere. Jeg liker egentlig å jobbe effektivt å bli ferdig med ting, og siden jeg gjorde det forrige gang jeg pusset opp noe er det fort gjort å glemme seg og gjøre det samme nå. Regnskurene tvang meg derfor til å ta tiltrengte pauser, og dette kommer nok til å ta tid! Pussing, sparkling, mer pussing og muligens mer sparkling? Maling med heftgrunn og selve malingen med to til tre strøk. Snakker vi august her?

 

Dette skapet har ikke min yndlingsfarge, og det får nok ikke samme farge når det skal males. Så vidt jeg husker var det mye som hadde litt sånn gusjegrønne fargenyanser for ca 30-35 år siden. Eller så var det bare på hytta hos oss vi ble overksponert for denne fargen  Jeg likte den ikke hvertfall, som barn foretrakk jeg klare og rene farger.

Fargevalget nå lurer jeg litt på. Det er veldig nærliggende å velge hvitt, det kan liksom ikke bli galt. Særlig festlig og originalt er det ikke, men med tanke på at denne kanskje kommer til å flytte litt rundt i huset er det greit med en farge som passer til det meste. Jeg kunne ellers tenkt meg en litt gråblå farge på denne, men kanskje er det noen av dere som (fortsatt) leser som har noen fargetips?

Persille er skeptisk og misfornøyd med alt bråket og mener det er på høy tid å gå tilbake til mer strikkerelaterte blogginnlegg!

Ha en fortsatt fin helg! :)

Kommentarer

Vibbedille sa…
Skikkelig stilig skap!! Hvis EG hadde hatt en hagestue så hadde eg malt det LILLA!!! Elsker å ha GLADE farger(lime,turkis, rosa, lilla) ute ! Men ellers hadde eg nok valgt crem eller hvit vil eg tro!

Blir spennende å se hva det blir til!

Kos deg og ha en herlig lørdag!

Go`klem fra en GLAD Vibbedille ;))
Kort og Søm sa…
Sånn skap hadde jeg som nattbord da jeg var liten...*smiler*

Så fin bloggen din er blitt!

God lørdagskveld :O)
Anonym sa…
Tja, jeg på min side ville nok gått for en lys turkis/lys mint-grønn eller gammelrosa. Det passer godt til skapets rustikke utseende :-)
Moan sa…
Den fargen minner meg mistenkelig om fargen vi har på baderomsmøblene på hytta....
Jeg stemmer for blågrå.
Noe som gjøre den bare "litt" anderledes, slik at man SER den.
Vel, det er nå min mening!
Ha en alldeles flott uke :-)
Dette ser spennende ut! Du er sikkert ferdig nå, men mitt beste utstyr ble etterhvert varmepistol.
Jeg har pusset opp mange møbler, dører og ja, i det hele tatt... Men etter år med litt halvdårlig utstyr oppdaget jeg varmepistol!! Det ble ny tidsregning etter den. Før og etter varmepistolen..

Men - den har som alt, sine begrensninger, og her er høy varme over furukvister det svake punkt, da lekker det kvae. Men med riktig avstand, ei god skrape ( jeg tror jeg har prøvd det meste..) så går det som knott i ost!
Lykke til videre! Jeg følger spent med på farge og knotter. Gleder meg til å se!
Klem fra meg.
Sylke sa…
Stilig bilde av deg :) Godt å ha rett utstyr. Det er nok lurt å ta litt om gangen, slik at man ikke tar seg helt ut på et slikt prosjekt - det haster jo ikke ... ;) Kos deg med det!

Fargetips tør jeg ikke å gi, for det er jo så individuelt, både hva vi liker selv og hvordan det passer i huset. Du har jo fortsatt god tid til å tenke over det mens du jobber med oppgaven...!

Ha en fin kveld! Klem