Vinnerlykke!

Jeg har gått fra å være en som aldri vinner til å bli en som vinner støtt og stadig! Nå er det tredje gang jeg vinner i et blogglotteri denne våren, snakk om  å være heldiggris! Nå skal jeg virkelig slutte å påberobe meg dårlig vinnerlykke.

IMG_0855_edited-1
Denne gangen vant jeg  kjempefint garn i blogglotteriet til Moan på bloggen Meg og mitt. Dette er Evillagarn fra Estland i en nydelig turkisfarge og hele 200 gram. Siden jeg er med på utfordringen om å strikke ti sjal i 2010 på Ravelry spørs det nok om ikke dette blir et sjal etterhvert. Tusen takk Moan, det var en veldig hyggelig overraskelse!

Det er forresten så mye mer morsomt å ta bilder nå i den lyse årstiden og jeg benytter derfor enhver anledning til å ta bilder utendørs. Rosa vårfloks sammen med sjøgrønt Evillagarn utgjorde en vakker kombinasjon.

For å klare utfordringen med å strikke ti sjal i 2010 har jeg begynt på et nytt og detter er nummer seks i rekken.

IMG_0858_edited-2
Dette sjalet heter Clothilde og strikkes i den ganske selvlysende grønnfargen Frühling i Wollmeise. Jeg satser på at det skal bli en særdeles solrik sommer sånn at jeg kan få litt farge i ansiktet og bruke sjalet uten å se likblek ut. Hvis ikke får jeg heller gi det bort til en som er litt heldigere stilt når det gjelder ansiktsfarge.

Ha en fortsatt fin uke!

IMG_0760_edited-2

Kommentarer

gyldenkron sa…
Så heldig du er! Det garnet er så herlig, og drøyt.
Nydelig farge på herlig sjal
Gratulerer, kjempefin farge nå ble jeg skikkelig misunnelig.. ;) Jeg kan fortsatt si at jeg aldri vinner, håper det er smittsomt så kan du smitte meg litt :)
Ha en nydelig onsdag :)
Xhantippe sa…
Så heldig du er! Det var et flott garn du vant, likte fargen veldig godt.
Rigmor sa…
heldig du har vært da! Så gøy :) flott farge både på nøstet og på sjalet! Blir nok flott til sommeren kan jeg tenke meg :) ha en flott dag videre!
Ruth sa…
Samme her. Jeg vant ikke en gang på Julebasarene da jeg var barn og etter at jeg begynte å blogge vinner jeg stadig vekk. Er det ikke HERLIG?

Lekkert sjal. En blir jo brun til sommeren - gjør man ikke? og da blir jo fargen lekker, selv på blekansikter som oss. Clothilde har jeg ikke strikket enda, men det tror jeg jammen jeg skal. ;) Takk for tipset.

Ha en super dag.
Sannelig har du hatt flaks i det siste - dette må være DIN vår! Var jeg deg, ville jeg kjøpt en Lotto-kuping eller tre i samme slengen!

Jeg ligger syltynt an når det gjelder sjalstrikkingen - har bare strikket 3 stk og må visst satse på små og raske varianter skal jeg bli ferdig med 10 stk... Akk ja, det er et slit å være hobbystrikker, haha ;-P

Ønsker deg en finfin dag!
Smarie sa…
Heldig du er ;o)) Flott garn og nydelig sjal ;o)
Pillen sa…
Så moro å vinne så fint garn! Det er supert sammen med finull hvis du skulle finne på noe annet enn sjal. Men nå hører jo jeg innunder sjalgal så jeg syns jo tanken om sjal er helt super.

Clothilde ser ut til å bli dritlekkert!!