Symysterium søndag: sammensying…

 IMG_9243_edited-2

Hva skal jeg si? Jeg er absolutt i gang med å sy sammen firkantene i 9nas symysterium, jeg er bare ikke helt ferdig. Eller et ganske langt stykke fra kan man si…

Jeg brukte først ganske lang tid på å finne ut hvordan kvadratene skulle settes sammen. Fargevalg er ikke enkle saker. Til slutt gikk jeg for en litt random sammensetting, som jeg ikke tok bilde av.

Noe jeg angrer på nå, for selvfølgelig har jeg rotet med rekkefølgen. Den logiske planen for at alt skulle sys sammen riktig holdt sånn ca fem minutter. Så da er det jo flaks at det var litt tilfeldig sammensetning i utgangspunktet, for det blir enda mer tilfeldig nå…

IMG_9242_edited-2
Det ser ikke ut som jeg kommer helt i mål  i dag, men fortsettelse følger…

Kommentarer

9na sa…
Ikke gi opp!!!
Wenche/chawo sa…
Ikke alltid like lett det med farger,men jeg venter spent på fortsettelsen av symysteriumet du er med på.Selv tok jeg ikke mot til meg og meldte meg på,men tror sikkert du klarer dette med glans.
tubakk sa…
Helt enig med deg i at fargevalg og sammensetting ikke er enkelt. Har tatt noen bilder idag, og lagt bitene i en boks. Der skal de få ligge til over neste helg. Så tenker jeg det blir sving på sakene i påska.
Blir spennende å se hvordan det blir. Hadde tenkt å bli med jeg også, men måtte trekke meg for jeg får ikke tid.
Sylke sa…
Venter i spenning ;) Ha en god kveld, og lykke til med resten!

Klem